Duyurular

Sormak İstediğiniz Yada Sistemimize Eklemek İstediğiniz Her Konu İçin iletisim.bilgidetek@gmail.com Adresine Mail Atabilirsiniz

8 Kasım 2016 Salı

DARKNESS REBORN OYUNU (PVP)

DARKNESS REBORN OYUNU (PVP)

Uzun zamandan beridir android de knight metin 2 buna benzer bi oyun aramaktaydım yaklaşık 7 8 ay önce tanıştığım bu oyun pvp için gerek grafik gerek oyun içi item özellikler olsun knight metin 2 ve lol e çok yakın eğer pvp severseniz oyunu gerçekten denemenizi öneririm. Darkness reborn oyunuyla ilgili youtube kanalimda bir çok video bulunmakta.

  YOUTUBE KANALIMIZ İÇİN TIKLAYIN... 

Darkness reborn da diğer pvp ler gibi item kasma artı basma vs atma ve yaratık kesip lwl atlama gibi seçenekler bulunmakta.Boss akını seçenekleri ve daha sayamayacagim bir çok özellik bulunmakta. Bu özelliklerle ilgili ilerleyen dönemlerde daha detaylı makaleler paylaşacağım blog adresimi ve youtube adresimi takipte kalarak daha detaylı bilgilere sahip olabilirsiniz. Alt taraftaki yorumlar bölümünden yada iletisim.bilgidestek@hotmail.com adresine mail atabilirsiniz ama soruları alttaki yorum bölümünden sorarsanız cevaplar sayesinde diğer arkadaşlarda aydınlatabilir.  Herkese pvp li günler dilerim :)


Darkness reborn oyununa google play üzerinden alttaki linkten ulaşabilirsiniz.

 Darkness Reborn google play Store 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşekkür ederiz yorumlarınız bizim için çok değerli.