Duyurular

Sormak İstediğiniz Yada Sistemimize Eklemek İstediğiniz Her Konu İçin iletisim.bilgidetek@gmail.com Adresine Mail Atabilirsiniz

9 Kasım 2016 Çarşamba

Kairos 7 Kasım Canlı Yayını Gelişmeler





        Hakan Sanin, Doğan Falay ve Hüseyin Gümüş ün 7 Kasım 2016 pazar günü saat 21:00 da yaptığı youtube canlı yayınında kairos planet üyelerini  en çok karşılaştığı sorunlar ve sormak istedikleri sorulara yanıtlar aktarıldı.  Yapılan canlı yayında en çok dikkat çeken sorular partneri arasında para transferinin nedenleri ve bloke edilen hesaplarla ilgili nasıl çalışmalar yürütüldüğü oldu aynı zamanda bir çok konuda da değinildi. Bloke ile ilgili verilen cevaplar gayet basit görünmekte sistemdeki üyelik sözleşmesini ihlal eden kullanıcılar ın hesapları sistem tarafından bloke edildiği belirtildi. Yayın içerisi de bazı üyeler sözleşme ihlali yapılmamasını rağmen hesabının bloke edildiğini belirtti Hakan Sanin bununla ilgili sirket IT uzmanına mail atılmasını belirtti ancak kairos gibi prestiji büyük dünyada 65 ülkede hizmet kalitesini yükselten bir firmanın yanlışlıkla abonelerinin hesapları bloke etmeyeceği yine kullanıcılar tarafından belirtilmekte. Doğan Falay yapılan açıklamalarda şirkette 2000 üzeri kişinin mail adreslerinin hacklenmesi sonucu transfer to partner bölümünün şu anda askıya alındığını ve kairos kullanıcılarının güvenliği için bu işlemin askıya alındığını belirtmekte birlikte mail hesapları hacklenen kullanıcıların çoğunun İtalya'da olduğuna değindi.  Ayrıca canlı yayına İngiltere  sirket yöneticileride  katılıp yorumlarda bulundu. Mail adresi hacklenen kullanıcılardan dolayı oluşan problemin süreci olarak 4 hafta belirtildi. Aynı zamanda bu sürede yeni bankalarla anlaşmalar hesap onay sürecinin kısaltılmasına dair çalışmalarda yapılacağını belirten Hakan Sanin Kairos un Türkiye'de ki yasal sürecini yürürlüğe koymak için tc. Mahkemelerine sunulan rapor ve avukatlarla ilgili süreç içinde bilgi aktarımında bulundu.

 Youtube Video Linki için Tıklayın... 

      Blogu muz aracılığıyla kairos a üye olmak isteyen arkadaşlara gereği şekilde yardımcı olmaktayız  bir süreliğine bilgisayar açma durumu üyelik işlemleri hesap onayları kairos sözleşme kuralları para çekme yatırma gibi bir çok konuda üyelerimize yardımcı olmaktayiz bu hizmeti yapmak bizi onure etmekte eğer sizde winbackk ekibiyle kairos a katılmak isterseniz sitenin üstündeki mail adresinden bize ulaşabilirsiniz. İyi çalışmalar bol kazançlar.

          Winbackk Blog Yöneticisi
                     Murat Zeytin


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşekkür ederiz yorumlarınız bizim için çok değerli.