Duyurular

Sormak İstediğiniz Yada Sistemimize Eklemek İstediğiniz Her Konu İçin iletisim.bilgidetek@gmail.com Adresine Mail Atabilirsiniz

10 Kasım 2016 Perşembe

League of Legends & Mobile Legends bang bang,


      Mobile Legends: Bang&League of Legends

      Bilgisayarlarımız da  League of Legends gibi oyunlarda yaşadığımız heyecanı mobil cihazlarımıza taşıyan bir MOBA oyunu olarak tanımlanabilir.

     Oyunun temel mantığı rakip takımın kalesini yok etmek üzerine kurulu. 5'erli takımlar halinde başladığımız savaşlarda bir yandan kendi kalemizi savunmamız, diğer yandan rakip takımın kalesine saldırmamız gerekiyor. Bu işi gerçekleştirebilmek için ise takım olarak iyi anlaşmamız ve taktiksel kararlar almamız gerekmekte.

Mobile Legends: Bang bang içinde farklı kahraman seçeneklerine sahibiz. Bu kahramanların herbiri kendilerine has savaş yetenekleriyle donatılmışlar ve farklı bir oyun tecrübesi sunuyorlar. Mobile Legends: Bang bang oyunculara online karşılaşmalarda hızlı eşleşmeler yapabilme ve maçlara kolayca başlayabilme imkanı veriyor. Bunun yanında maçlar sırasında oyundan kopsanız bile kahramanınız yapay zeka tarafından devralınıyor ve tekrar bağlandığınızda oyuna kaldığınız yerden devam edebiliyorsunuz.
    Oyuna sürekli yeni kahramanlar gelmekle birlikte oyun grafikler görüntüler kullanışlı şekli normal League of Legends aynı gibi durmakta oyunu denemenizi kesinlikle öneririm özellikle lol oynayanlara.
  
         Google Play Store den İndirmek İçin Tıklayın. ..  


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşekkür ederiz yorumlarınız bizim için çok değerli.