Duyurular

Sormak İstediğiniz Yada Sistemimize Eklemek İstediğiniz Her Konu İçin iletisim.bilgidetek@gmail.com Adresine Mail Atabilirsiniz

26 Ocak 2017 Perşembe

Metin2 Sevdalıları İçin Yeni Servar Açılıyor

         Öncelikler merhabalar. metin2 oyunu dünya çapında oynanan ve bir çok yasaklamaya rağmen kişilerin vazgeçmeden oynamaya devam ettiği efsanevi bir oyun olarak tanımlayabiliriz. Ancak metiin2 severler tr orjinal metin2 deki değişiklikler ve buna benzer sorunlardan dolayı kendisine uygun olan pvp yani yan serverleri tercih etmekte ve bu alandada ticaret vb. işlemler yaparak para kazanmayı ve metin2 sevgisini,bağımlılığını devam ettirmekte. Bu konuyla ilgili olarak kullanıcılar bu tarz eylemlerde bulunurken pvp sahipleri gerekli mali ücretleri karşılayamadığı için yada deneme amaçlı açtıkları için bir çok kişini emeği heba olmakta. bu yazımızda sunucusu kendisine ait olan ve oyun içi düzenlemeler site düzenlemeleri için büyük bir bilişim firmasından destek alan ücrette ekside kalmayacak bir pvp metin2 tanıtımı yapacam.

winbackmetin2
winbackmt2

Tanıtımını yapacağımız metin2 winback metin 2 dir. oyunun şu an kurulumları tamam ancak firma kaliteli bir hizmet vermek için henüz oyun tanıtımlarını yapmadı firma şu anda kaliteli hizmet için oyun içi çalışmalara edevam etmekte. Firma yetkilileri oyun içerisinde edit olmayacağını belirtmekle beraber blogumuza sponsor olmuştur ve oyunun ismini blogumuzla aynı yapmıştır.Firmanın aynı zamanda facebook sitesi, twiter,youtube sosyal medya kanal çalışmaları devam etmekte ve kendi forum sitelerini oluşturmakta. yapılan açıklamada forum sitesi olması durumunda oyuncuların rahatlıkla paylaşım yapabilecekleri belirtilmekte ve bu sayede oyun da hile kullanımı kullanıcı yorumları dikkate alınarak oyunun daha fazla geliştirilebileceğini belirtmekteler.Ayrıac forum sitesinde en çok konuyu acan kişilere site içi moderatörlük ve oyunda gm statüsü vermeyi düşümekteler bu durumu değerlendirmenizi öneririz.Oyunun açılacağı gün winbackmt2.com sitesinde duyurular bölümünde oyunun açıldığı bilgisi forum sitesinde bloogumuzda facebook sayfası ve sosyal medyada yayını yapılacaktır.Bizde winbackk blog olarak oyunu deneyeceğiz :)







Değişmeyen Tek Şey Değişimin Kendisidir..! iletisim.bilgidestek@gmail.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşekkür ederiz yorumlarınız bizim için çok değerli.