Duyurular

Sormak İstediğiniz Yada Sistemimize Eklemek İstediğiniz Her Konu İçin iletisim.bilgidetek@gmail.com Adresine Mail Atabilirsiniz

26 Ocak 2017 Perşembe

Youtube'den Para Kazanmak Adsense Ve Daha Fazlası

Youtube den Para Kazanın ;

Öncelikle makalemi okuyan ve bloguma değer vere herkese teşekkür ederim.
Youtube den para kazanmak için youtube kanalınızda özgün ve hit videolar paylaşmanız gerekmektedir. bazı kişiler youtube video hilesi vb. durumlar kullanmakta yada youtube aldatmaya çalışmakta ancak unutmayınızki youtube gibi bir firmayı aldatamazsınız firma zaten size yayınladığı reklamlardan para kazanmakta ve bunun hesabını müşterilerine vermek zorunda.youtubeden para kazanmak sadece kendinize kanal açmakla bitmemektedir sonraki dönemlerde paranızı çekebilmeniz için daha önce youtubende ban yememiş bir google adsense hesabınız olması gerektiğini unutmamanız gerekmektedir.

youtub para kazanma yolları
Youtube den para kazanmak
Öncelikle YouTube hesabınızın para kazanmak için etkinleştirdiğinizden emin olun.


kanalı oluşturduktan sonra youtube hesabınıza adsense bağlanması için bir başvuru gönderin. Başvurunuz onaylandıktan sonra, AdSense hesabınızın Ana Sayfa'sında "Barındırma hesabı" etiketini görürsünüz. Google, AdSense bakiyenizin 100 USD'yi aşmasından sonraki ay, AdSense hesabınızın iyi durumda olması şartıyla size bir ödeme gönderir. 

Google Adsense Üyelik Aktivasyon Para Kazanmak
Google Adsense Üyelik Aktivasyon Para Kazanmak
Şu hususa dikkatinizi çekecem adsense hesabını sadece youtube için değilde kendinize özgü internet sitenizde reklam paylaşımı ve para kazanmak içinde kullanabilirsiniz.
Ancak reklam barındırmak istediğiniz sitenin önceden adsense başvurusunu yapıp onay verilmesini beklemeniz gerekmekte. adsense internet sitenizin organik hit, direkt hit ve back link durumlarını kontrol edecektir ve bu duruma göre tarafınıza geri dönüş yapacaktır. site kaydı yapmak için adsense ana sayfada site ekleme bölümlerinden işlem yapabilrisiniz bu durumu başka bir makalemde resimli olarak anlatacağım adsense hesap almayı ve youtube kanal açma hesap alma gibi işlemlerin hepsini ayrı ayrı konularda detaylı ve resimli anlatacağım.
Bu adımı, yalnızca kendi web siteniz üzerinden para kazanmak istiyorsanız uygulamanız gerekir. YouTube videolarınız üzerinden para kazanmaya devam etmek için herhangi bir işlem yapmanıza gerek yoktur. Adsense onaylandıktan sonra youtubeden para kazanmaya başlayabilirsiniz.



Yazımı okuduğunuz için teşekkür ederim bol kazançlar dilerim.
WinBack Yönetimi

Değişmeyen Tek Şey Değişimin Kendisidir..! iletisim.bilgidestek@gmail.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşekkür ederiz yorumlarınız bizim için çok değerli.